Despre noi

O noua viziune despre succesprogres


Cine suntem

Website-ul solarkraft.ro este administrat de societatea AG Instal Distribution SRL, avand ca obiect de activitate comercializarea echipamentelor cu energii regenerabile.

Experienta

Experienta noastra de peste 15 ani in domeniul instalatiilor termice, ne permite sa oferim clientilor cele mai bune solutii.

Calitate

Toate produsele noastre se remarca prin fiabilitate, calitate si protejarea mediului inconjurator, aducand un plus de confort si economie de combustibil.

Distributie

Puteti achizitiona produsele noastre de la distribuitori specializati. Contactati-ne pentru a va indruma catre cel mai apropiat distribuitor autorizat.

Instalare

Instalarea echipamentelor se face cu distribuitori nostri locali sau chiar de catre instalatorul Dvs; astfel va putem furniza cele mai bune sfaturi pentru montaj
do it yourself.

Servicii conexe

Doriti sa obtineti cele mai bune oferte pentru centrala termica, incalzirea in pardoseala sau aparatul de aer conditionat ? In colaborare cu partenerii nostri comerciali, va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie in acest scop.

Date de identificare si plata

AG INSTAL DISTRIBUTION SRL, RO 38375890, J3/2500/2017, Str. Stefan cel Mare, P18, Sc. B, Apt. 4, Pitesti 110247, Jud. Arges
Cont IBAN: RO31BREL0002001596350100
Libra Internet Bank, Sucursala Pitesti